Bine ați venit la Centrul Veterinar ClinicVet

Despre Noi

La centrul veterinar ClinicVet, noi înțelegem legătura profundă și dragostea pe care o împărtășiți cu animalul dumneavoastră de companie. Știm că ei sunt percepute ca un membru al familiei. Acest lucru se datorează faptului că noi, ca veterinari, nu suntem numai medici, dar și părinții acestora ca și dumneavoastră. Știm ce bucurie este să împărtășim dragostea noastră cu animalele de companie, să le înconjurăm cu afecțiune și să avem grijă de sănătatea lor. Experiența personală de a fi un părinte pentru un animal și in acelasi timp a fi doctor, stimulează abordarea noastră profesională.

Servicii Centrului Veterinar

Grijă preventivă
Efectuăm o examinare amănunțită de la vârful nasului pînă la vârful cozii. Efectuăm diagnostice cu ultrasunet, vaccinări, îngrijiri preventive împotriva paraziților.
Îngrijirea dentară
Oferim examinări și tratamente dentare, inclusiv curățarea cu ultrasunet a dinților, pentru a menține o igienă orală adecvată și a preveni viitoarele complicații.
Nutriție
Sănătatea animalului dvs. de companie depinde de dvs., este foarte important să faceți alegerea corectă a nutriției pentru el, vă vom arăta cum să faceți acest lucru.
Documente de plecare
Vă vom ajuta, ca animalul de companie să plece într-o călătorie, eliberăm pașaport veterinar, efectuăm cioburi și tot ce este necesar pentru a călători în afara Republicii.
Baie
Vă oferim recomandări cum să vă scăldați și să vă periați animalul de companie, este cel mai bun mod de a-i îmbunătăți aspectul și bunăstarea.
Comportament
Echipa noastră, având experiență bogată, poate determina cauza medicală a comportamentului neobișnuit al animalului dvs. de companie.
Intervenție chirurgicală
Centrul veterinar ClinicVet, se mândrește de faptul, că oferă tratamentului chirurgical folosind echipamente moderne, de la sterilizarea, la proceduri complexe extrem de specializate.
Magazin
Aici puteți găsi tot de ce aveți nevoie pentru animalul dvs. de companie: medicamente și produse de îngrijire, hrană și accesorii.
Spital
Dacă animalul dvs. de companie are o boală gravă sau se recuperează după o intervenție chirurgicală, are nevoie de supraveghere 24/7, proceduri regulare și îngrijire calificată.

Deveniți Clientul Nostru

Parcurgeți chestionarul simplu specificând informațiile despre dvs. și despre animalul dvs. de companie

Înregistrare
𐄂

Autorizare

Înregistrare Recuperați parola